2020-11-06 07:21:49• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Elképzelhető, hogy nehéz döntést kell hoznia egy barátsággal kapcsolatban

Napi horoszkóp november 6-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


 

Kos: III. 21. - IV. 19.

A Hold már a Rák jegyébe lépett, emiatt kicsit gyanakvó lehet. Ne keressen ellenségeket! Ma hajlamos lehet arra, hogy minden megjegyzésben, minden kis csipkelődésben a személye elleni támadást véljen felfedezni.

 


Bika: IV. 20. - V. 20.

Tudomására juthat valami, ami pedig abszolút nem tartozik önre. Jól fontolja meg, mihez kezd az információval, de vissza nem éljen vele semmiképp, és ne is pletykálkodjon!

 


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Elképzelhető, hogy nehéz döntést kell hoznia egy barátsággal kapcsolatban. Talán az illető elárulta, cserben hagyta, ezért akarja megszakítani vele a kapcsolatot. Ha mégis lát módot a békülésre, akkor próbálja meg!

 


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A Hold a Rák jegyén halad keresztül. Sűrű programra számíthat a mai napon, de biztos lehet abban, hogy jól fogja érezni magát. A gyermekek ma üdítő társaságot jelentenek, habár valószínűleg jelentős összegeket kell majd rájuk költenie...

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Ma igazán elemében érezheti magát. Munkájában nagyon sok az újdonság és a kihívás, de ezt most inkább egy jó erőpróbának fogja fel, mintsem nehézségnek. Az élet egy kaland, és ez a szerelmi életében is egyre inkább nyilvánvalóvá válik, flörtökből ugyanis nem lesz hiány!

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Valakinek sikerül megtámadnia mimóza lelkét. Vegye azonban számításba, hogy az illető nem akarta bántani, csak túlságosan szókimondónak bizonyult, és talán nem is számolt vele, milyen hatást keltenek a szavai.

 


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha szingli, valaki iránt kezd egyre erősebb vonzalma érezni. Nem is kell visszafognia magát, a bolygók jelzése szerint ugyanis most önnek kell megtenni az első lépést!

 


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

A Hold a Rák jegyében jár, a Merkúr a Skorpióban. Felötlik önben a gyanú, hogy a kedvese netán hazudik önnek, vagy legalábbis nem mondja ki a teljes igazságot. Ne féltékenykedjen alaptalanul, de azért járjon utána az igazságnak.

 


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Gyors döntésre akarják kényszeríteni, de ne engedjen az erőszaknak, adjon kitérő választ! A Merkúr kedvezőtlen fényszöge nem kedvez a hosszú távú döntéseknek.

 


Bak: XII. 22. - I. 19.

Nagyon elszánt a terveivel kapcsolatban, de most épp ez a csökönyösség okozhat problémákat. Hiába vett valamit a fejébe, ha ez az időszak abszolút nem alkalmas a megvalósításra. Gondolja át, miként időzíthetne jobban!

 


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Rengeteg a teendője, de végre valahogy több örömét leli benne. A megtalált feladat kihívást jelent, és tanulságokkal is szolgál, és van mód a fejlődésre, a továbblépésre. Az erőfeszítései nem maradnak jutalom nélkül!

 


Halak: II. 19. - III. 20.

Nagyon sok teendője halmozódott fel ezen a héten, de ne akarjon mindennel egyszerre, egy nap alatt végezni. Ennek csak kapkodás lenne a vége, és így sokkal nagyobb a lehetősége annak, hogy hibát vétsen.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: